Érkezés
Kérjük, hogy 15 perccel időpontja előtt érkezzen a kezelésére, hogy legyen ideje üdvözlő frissítőnket is elfogyasztani. Ez a 15 perc relaxációs idő kezelésének hatékonyságához járul hozzá.

Lemondási feltételek
Kérjük, hogy amennyiben kezelési időpontját módosítani vagy törölni szeretné, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával szíveskedjen megtenni személyesen, telefonon, sms-ben. A 3 órán belüli lemondás vagy a kezelésen való meg nem jelenés esetén a következő kezelés árához további 20% felárat számolunk fel. Megbeszélt időpontjára való késve érkezés rövidebb kezelést eredményezhet.

Környezet
A Szalon területe relaxációra szolgál, így szeretnénk megkérni minden kedves vendégünket, hogy a mobiltelefon használatát mellőzni szíveskedjenek. A zavartalan környezet biztosításában való együttműködését nagyra értékeljük.

Értékek
Javasoljuk, hogy a Szalon látogatása alkalmával értéktárgyait ne hozza magával. Ha Ön mégis úgy dönt, hogy értéktárggyal érkezik, ezért a Szalon vezetősége nem vállal felelősséget.

Egészség
Az Ön és dolgozóink egészsége fontos számunkra, így megkérjük, hogy betegsége esetén tájékoztasson bennünket. Az Ön és dolgozóink egészsége védelmének szempontjából, kérjük jelezze, hogy az előre egyeztetett időpontban nem tud megjelenni a kezelésen.

Szalonviselet
Szalon kezeléseink során törölköző, és egyszer használatos fehérnemű biztosított. Annyira vetkőzzön le, amennyire még kényelmesen érzi magát. A kezelés ideje alatt Ön komfortosan be lesz takarva, mindössze az éppen kezelés alatt levő testrész lesz felfedve. Amennyiben a kezelések után szeretne lezuhanyozni vagy testéről a masszázshoz használt aromaolajat eltávolítani, úgy a masszázshelyiségekben erre a célra kialakított zuhanyzó áll rendelkezésre. Ugyanakkor felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az aromaolajok a kezelések után még 5-7 óráig fejtik ki jótékony hatásukat.

Dohányzás és Alkohol
A Szalon területén a dohányzás és alkohol fogyasztása szigorúan tilos! Amennyiben lehetséges, a kezelések előtt már 1-2 órával ne dohányozzon és ne fogyasszon alkoholt.

Ajándékutalvány
Bármely Szalon kezelésünkre kiállítható La For Me ajándékutalvány. További információért kérjük, forduljon recepciós kollégánkhoz.

Fizetés
Szalonunkban elfogadunk készpénzt, La For Me ajándékutalványt és minden ismertebb bankkártyát. Az árak forintban értendőek és az áfát már tartalmazzák. Borravalót az árak nem tartalmaznak, az tetszés szerinti mértékben adható. Az árak változtatásának jogát előzetes figyelmeztetés nélkül fenntartjuk.

Visszatérítés
A szolgáltatás csomagok és termékek nem visszaválthatóak és nem cserélhetőek.
Szíves megértését köszönjük!